Στην Κόψη του Ξυραφιού (2ο/3ο επεισόδιο) Νίκος Ξανθόπουλος (720p)

13 Προβολές
Published
Ο Κατράκης αποφασίζει να φύγει για την Άνδρο. Μαζί του πηγαίνει και η Μόνικα. Η Αλεξάνδρα και ο Γιώργος σκέφτονται να ταξιδέψουν κι εκείνοι εκεί για να τον δουν. Η μητέρα τους ζητά από τον εραστή της, τον Πέτρο, να γνωρίσει την κόρη της και να την κάνει να τον ερωτευτεί και να τον παντρευτεί για να κερδίσουν μαζί την περιουσία του Κατράκη. Η μητέρα της Κατερίνας συναντά τον Κατράκη στο σκάφος του και συζητούν για το ενδεχόμενο να πουν στην Κατερίνα ότι είναι κόρη του. Η Κατερίνα πιστεύει ότι το κίνητρο του Κατράκη είναι οι τύψεις για τον θάνατο του πατέρα της. Ο Πέτρος καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της Αλεξάνδρας και οι δυο τους βγαίνουν έξω. Την ίδια στιγμή η γυναίκα του Ανδρέα πηγαίνει στην Ειρήνη και την ενημερώνει για την αγορά του θεάτρου και εκείνη της ζητά να συνεργαστούν έναντι αμοιβής. Στην Άνδρο η Μόνικα καταγράφει όσα της λέει ο Ανδρέας για τον Κατράκη. Εντωμεταξύ ο Γιώργος πηγαίνει στον πατέρα του. Στην Αθήνα η Αλεξάνδρα συζητά με την μητέρα της για τον Πέτρο και της λέει να μην ανακατεύεται στη ζωή της.
Στην Άνδρο η Μόνικα γνωρίζει τον Γιώργο. Στην Αθήνα η Ειρήνη βάζει ντετέκτιβ για να μάθει τα πάντα για την Κατερίνα. Εντωμεταξύ ο Πέτρος συνεχίζει να πολιορκεί την Αλεξάνδρα, ενώ η Μόνικα και ο Γιώργος είναι πια ζευγάρι. Ο Κατράκης καλεί την μητέρα της Κατερίνας γιατί θέλει να μιλήσει στο γιο του για τη σχέση τους και της ζητά να μείνει μαζί του. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Κατερίνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος την παρακολουθεί. Ο Νίκος τον ακολουθεί και μαθαίνει ότι είναι ντετέκτιβ. Την επόμενη μέρα η Αλεξάνδρα φτάνει στην Άνδρο. Στην Αθήνα η Ειρήνη προσλαμβάνει τον Μάριο, έναν επαγγελματία ζιγκολό και τον προσλαμβάνει για να «ρίξει» στα δίχτυα του την γυναίκα του Ανδρέα, τη Σύλβια. Εκείνη «πέφτει» πολύ εύκολα. Στην Άνδρο ο Γιώργος μαθαίνει την ιστορία της οικογένειας του, πηγαίνοντας σε ένα μουσείο. Λίγο μετά ανακαλύπτει ότι η Μόνικα έφυγε από την Άνδρο.
Εταιρία παραγωγής: Άνωση Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σοφιανόπουλος
Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Ζουγανέλης
Φωτογραφία: Αλέκος Μάνεσης
Ηθοποιοί: Νίκος Ξανθόπουλος (Αντώνης Κατράκης) , Λυδία Λένωση (Ειρήνη Ανδριώτη) , Ευαγγελία Βαλσαμά (Κατερίνα Λυγίζου) , Αντώνης Αλεξίου (Πέτρος) , Λυδία Ηλιοπούλου (Αλεξάνδρα Κατράκη) , Στάθης Κακαβάς (Ανδρέας) , Δημήτρης Πετρόπουλος (Νίκος) , Ευαγγελία Σέχα (Μαρία Λυγίζου) , Οδυσσέας Σταμούλης (Γιώργος Ανδριώτης) , Έλενα Τυρέα (Σύλβια) , Ελένη Φιλίνη (Μόνικα Τερζή) , Γιώργος Εμιρζάς , Αχιλλέας Κυριακίδης (Ανδρέου) , Σπύρος Δρόσος (Μάριος) , Χρήστος Φωτίδης , Σοφοκλής Πέππας (Άρης Αλεξάνδρου) , Χρήστος Ζορμπάς (Νικήτας Χαρίτογλου) , Κώστας Αποστολίδης (Σταύρος Βενιέρης) , Δημήτρης Σιακάρας , Αλέκος Μάνδυλας (Βλαχωρίτης) , Χριστίνα Συμεωνίδη , Μαρίνα Ευγενικού , Παύλος Φωλτίδης , Μάνος Βακούσης (ηγούμενος) , Κρατερός Κατσούλης , Έκτωρ Καλούδης
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει