Στην Κόψη του Ξυραφιού (35ο/36o επεισόδιο) Νίκος Ξανθόπουλος (720p)

59 Προβολές
Published
Ο Αλεξάνδρου βρίσκεται σε πανικό και μοιράζεται την ανησυχία του με την Ειρήνη. Η Αλεξάνδρα περνά χρόνο με τον πατέρα της. Ο Ανδρέας και η Σύλβια δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Το ίδιο βράδυ ο Κατράκης πηγαίνει στο σημείο που κρατούν τον Χαρίτογλου και αφού επιβεβαιώνει την εμπλοκή του Αλεξάνδρου δίνει εντολή να τον σκοτώσουν. Την επόμενη μέρα ο Βραχωρίτης ενημερώνει τον Αλεξάνδρου ότι είναι ύποπτος για τον φόνο του Χαρίτογλου. Ο Αλεξάνδρου ζητά τη βοήθεια της Ειρήνης και εκείνη προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει.
Η Μόνικα δέχεται ένα ακόμα απειλητικό τηλεφώνημα και ενημερώνει αμέσως τον Σταύρο. Η Ειρήνη ζητά από τον Κατράκη να επιστρέψει στο σπίτι τους και να είναι πάλι μαζί. Εκείνος της εξομολογείται ότι ψάχνει μέρος να αποσυρθεί. Ο Γιώργος προτείνει στη Μόνικα να μείνει στο σπίτι του για να είναι ασφαλής. Η Ειρήνη όμως το αρνείται και έρχεται σε ρήξη με τον γιο της. Η φίλη της Αλεξάνδρας της ζητά την βοήθεια της για τον Φίλιππο. Ο Βραχωρίτης συλλαμβάνει τον Αλεξάνδρου. Ο Αντώνης επισκέπτεται τον Ηγούμενο στο μοναστήρι. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δεχθεί την πρόταση του πατέρα της να δουλέψει στην εταιρεία του Κατράκη.
Εταιρία παραγωγής: Άνωση Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σοφιανόπουλος
Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Ζουγανέλης
Φωτογραφία: Αλέκος Μάνεσης
Ηθοποιοί: Νίκος Ξανθόπουλος (Αντώνης Κατράκης) , Λυδία Λένωση (Ειρήνη Ανδριώτη) , Ευαγγελία Βαλσαμά (Κατερίνα Λυγίζου) , Αντώνης Αλεξίου (Πέτρος) , Λυδία Ηλιοπούλου (Αλεξάνδρα Κατράκη) , Στάθης Κακαβάς (Ανδρέας) , Δημήτρης Πετρόπουλος (Νίκος) , Ευαγγελία Σέχα (Μαρία Λυγίζου) , Οδυσσέας Σταμούλης (Γιώργος Ανδριώτης) , Έλενα Τυρέα (Σύλβια) , Ελένη Φιλίνη (Μόνικα Τερζή) , Γιώργος Εμιρζάς , Αχιλλέας Κυριακίδης (Ανδρέου) , Σπύρος Δρόσος (Μάριος) , Χρήστος Φωτίδης , Σοφοκλής Πέππας (Άρης Αλεξάνδρου) , Χρήστος Ζορμπάς (Νικήτας Χαρίτογλου) , Κώστας Αποστολίδης (Σταύρος Βενιέρης) , Δημήτρης Σιακάρας , Αλέκος Μάνδυλας (Βλαχωρίτης) , Χριστίνα Συμεωνίδη , Μαρίνα Ευγενικού , Παύλος Φωλτίδης , Μάνος Βακούσης (ηγούμενος) , Κρατερός Κατσούλης , Έκτωρ Καλούδης
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει