Στην Κόψη του Ξυραφιού (21ο/22ο επεισόδιο) Νίκος Ξανθόπουλος (720p)

73 Προβολές
Published
Ο Σταύρος αποκαλύπτει σε έναν φίλο του δημοσιογράφο όλες τις λεπτομέρειες για τις βρώμικες δουλειές του Κατράκη. Η Μόνικα επισκέπτεται την Κατερίνα και της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του Κατράκη. Την ίδια ώρα ο Κατράκης ζητά από τον Γιώργο να δουλέψει μαζί του. Η Κατερίνα συναντά τον Κατράκη και τη μητέρα της. Ο πατέρας της προσπαθεί να της εξηγήσει και της ζητά συγχώρεση. Η Ειρήνη στηρίζει τον Γιώργο στην απόφαση του να δουλέψει μαζί με τον πατέρα του. Η Κατερίνα περνά χρόνο με τους γονείς της. Ο φίλος του Σταύρου προτείνει να δημοσιευθεί η είδηση που του έδωσε χωρίς ονόματα. Η Αλεξάνδρα έρχεται πιο κοντά με τον Φίλιππο, αλλά ο Σταύρος της ζητά και πάλι να μείνει μακριά του. Ο Κατράκης μιλά στον Ανδρέα για τη χαρά του που η κόρη του είναι εκεί και του εξομολογείται ότι τον έχει σαν παιδί του. Το ρεπορτάζ για τον Κατράκη δημοσιεύεται. Την ίδια μέρα ο Γιώργος ξεκινά να δουλεύει στην εταιρεία του πατέρα του.
Η Σύλβια αναζητά δουλειά μέσω μιας φίλης της και εκείνη της προτείνει να δουλέψει σε ένα μαγαζί στην Χαλκίδα. Εντωμεταξύ ο Ανδρέας ψάχνει να τη βρει. Ο Γιώργος και η Κατερίνα συζητούν και αποφασίζουν να μην βρίσκονται για κάποιο καιρό, αφού ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει. Ο Κατράκης συναντά τον διευθυντή της εφημερίδας που δημοσίευσε το άρθρο, που είναι παλιός του φίλος και του ζητά να μάθει το όνομα εκείνου που έδωσε τις πληροφορίες. Ο Γιώργος ξεσπά στην Μόνικα που είπε την αλήθεια στην Κατερίνα. Ο Γεωργιάδης συναντά τον Σταύρο και του προτείνει να συναντήσει την γυναίκα του Κατράκη για να μάθει περισσότερα. Η Ειρήνη είναι καταρρακωμένη με την ιστορία της Κατερίνας και φοβάται ότι θα μείνει μόνη της. Η Σύλβια μετακομίζει στην Χαλκίδα. Η Αλεξάνδρα πηγαίνει να δει τον πατέρα της και γνωρίζει καλύτερα την αδερφή της. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι ο Σταύρος είναι ο πληροφοριοδότης του δημοσιογράφου. Λίγο μετά το μαθαίνει και η Αλεξάνδρα.
Εταιρία παραγωγής: Άνωση Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σοφιανόπουλος
Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Ζουγανέλης
Φωτογραφία: Αλέκος Μάνεσης
Ηθοποιοί: Νίκος Ξανθόπουλος (Αντώνης Κατράκης) , Λυδία Λένωση (Ειρήνη Ανδριώτη) , Ευαγγελία Βαλσαμά (Κατερίνα Λυγίζου) , Αντώνης Αλεξίου (Πέτρος) , Λυδία Ηλιοπούλου (Αλεξάνδρα Κατράκη) , Στάθης Κακαβάς (Ανδρέας) , Δημήτρης Πετρόπουλος (Νίκος) , Ευαγγελία Σέχα (Μαρία Λυγίζου) , Οδυσσέας Σταμούλης (Γιώργος Ανδριώτης) , Έλενα Τυρέα (Σύλβια) , Ελένη Φιλίνη (Μόνικα Τερζή) , Γιώργος Εμιρζάς , Αχιλλέας Κυριακίδης (Ανδρέου) , Σπύρος Δρόσος (Μάριος) , Χρήστος Φωτίδης , Σοφοκλής Πέππας (Άρης Αλεξάνδρου) , Χρήστος Ζορμπάς (Νικήτας Χαρίτογλου) , Κώστας Αποστολίδης (Σταύρος Βενιέρης) , Δημήτρης Σιακάρας , Αλέκος Μάνδυλας (Βλαχωρίτης) , Χριστίνα Συμεωνίδη , Μαρίνα Ευγενικού , Παύλος Φωλτίδης , Μάνος Βακούσης (ηγούμενος) , Κρατερός Κατσούλης , Έκτωρ Καλούδης
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει