Προτεινόμενα

Επτά μέρες ψέματα (1963) Νίκος Σταυρίδης , Γιάννης Γκιωνάκης , Νίκος Ρίζος (720p)

808 Προβολές
Published

Πλοκή: Ένας φωτογράφος, ο Λουκάς αντιμετωπίζει συνεχώς την γκρίνια της αρραβωνιαστικιάς του, που θέλει να παντρευτούν. Μαζί με το βοηθό του, τον Σωτήρη έχουν να αντιμετωπίσουν και το κυνήγι της σπιτονοικοκυράς τους, που ζητάει τα ενοίκια, που της χρωστάνε. Πιάνουν δουλειά σαν πλασιέ βιβλίων και συναντούν ένα θεοπάλαβο ζωγράφο, τον Μισέλ, και την ξαδέλφη του, τη Φώφη. Η Φώφη ψάχνει εναγωνίως κάποιον για να παραστήσει τον άντρα της, ώστε να μη χάσει το διαμέρισμα που της δώρισε η θεία της για το γάμο. Ο Λουκάς δέχεται να παίξει το ρόλο του ψευτοσυζύγου και ο Μισέλ προσλαμβάνει τον Σωτήρη ως μοντέλο.
Ηθοποιοί: Νίκος Σταυρίδης , Γιάννης Γκιωνάκης , Νίκος Ρίζος , Πόπη Λάζου , Άννα Παϊτατζή , Γιώργος Γαβριηλίδης , Γοργώ Χρέλια , Κατερίνα Γιουλάκη , Κλαίρη Δεληγιάννη , Ντία Αβδή , Μαρίκα Μαυροπούλου , Κλέαρχος Καραγεωργιάδης , Σούλα Μπάστα , Μαίρη Κωσταρή , Μαίρη Σκαφιδά , Φρίξος Νάσσου , Πάνος Γαβαλάς (τραγούδι) , Ρία Κούρτη (τραγούδι).

Το βίντεο δεν προορίζεται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων . Όλα τα δικαιώματα ανήκουν στους παραγωγούς Το οπτικοακουστικό περιεχόμενο δεν ανήκει σε εμένα και δεν κάνω κέρδος από αυτό το βίντεο, δεν είμαι κύριος πνευματικών δικαιωμάτων Αυτό είναι καθαρά και μόνο για ψυχαγωγία.

Κατηγορίες
Greek Films
  • RC_Andreas Αποκλεισμένο

    κάντε αναφορά η σχολιάστε σε όπια ταινία δεν παίζει :)

  • Μάκης Αποκλεισμένο

    Οι περισσότερες ελληνικές ταινίες έχουν κατέβει από το Youtube, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων, οπότε δεν παίζουν ούτε εδώ

  • xok

    poy nai h tainia ? oeo