Έχετε Γεια Βρυσούλες (Επιθεώρηση) 1990 (Θέατρο της Δευτέρας)

136 Προβολές
Published
Μια super επιθεώρηση δύο και πλέον ωρών, με ένα super επιτελείο ηθοποιών, με πικάντικα σκετσάκια και Θέματα, φυσικά, από την επικαιρότητα της εποχής του \'90.
Κυριαρχούν, το νέφος της αιθαλομίχλης που ταλαιπωρούσε την Αθήνα και απασχολούσε καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης, το κυκλοφοριακό με την καθιέρωση της εκ περιτροπής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και τα \"μονά-ζυγά\", n οικονομία, η \"ελεύθερη ραδιοφωνία\", η έκρηξη στις τιμές των ενοικίων, το ποδόσφαιρο και βέβαια, n πολιτική με επίκεντρο την τότε οικουμενική κυβέρνηση.
Και όλα αυτά \'ντυμένα\" με την εξαιρετική μουσική του Γιώργου Κατσαρού, την απολαυστική ερμηνεία των τραγουδιών από την Κωνσταντίνα, τον Μανώλη Λιδάκη και τη Χριστιάνα και τις χορογραφίες του Γιάννη Φλερύ.
ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλέκος Σακελλάριος, Άννα Χατζησοφιά, Γιάννης Μακρής, Πάνος Σκουρολιάκος.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σταμάτης Χονδρογιάννης
ΣΚΗΝΙΚΑ: Βασίλης Τσιρογιάννης
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώργος Κατσαρός
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γιάννης Φλερύ
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: Χριστιάνα, Κωνσταντίνα, Μανώλης λιδάκης
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαίρη Χρονοπούλου, Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Γιώργος Κωνσταντής, Άννα Βαγενά, Γιάννης Βογιατζής, Ελένη Γερασιμίδου, Χρυσούλα Διαβάτη, Δημήτρης Κοντογιάννης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Μαρία Σπαντιδάκη, Πάνος Σκουρολιάκος, Γιάννης Σμυρναίος.
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει