Στην Κόψη του Ξυραφιού (33ο/34o επεισόδιο) Νίκος Ξανθόπουλος (720p)

13 Προβολές
Published
Η Αλεξάνδρα μιλά για τον Σταύρο στη μητέρα της, αλλά εκείνη δεν τον εγκρίνει. Εντωμεταξύ στο σπίτι που κρατούν την Κατερίνα ο συνεργός του Αλεξάνδρου μαθαίνει για τον βιασμό της και απομακρύνει τον ένοχο από την υπόθεση. Εντωμεταξύ οι αστυνόμοι υπολογίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την επιχείρηση διάσωσης της Κατερίνας. Εκείνη το σκάει και οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους απαγωγείς. Στην προσπάθεια της να σωθεί η Κατερίνα τρακάρει με ένα φορτηγό και σκοτώνεται. Ο Κατράκης ορκίζεται εκδίκηση και ζητά από το Γιώργο και τον Ανδρέα να αναλάβουν τα υπόλοιπα. Μετά την κηδεία όλοι είναι καταρρακωμένοι. Η Μαρία αποφασίζει να πάει μόνιμα στην Άνδρο. Η Σύνθια συναντά και πάλι τον Ανδρέα και εκείνος της ζητά να είναι και πάλι μαζί.
Η Μαρία φεύγει για την Άνδρο και ο Κατράκης ζητά από τον Ανδρέα να είναι δίπλα του για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της Κατερίνας. Η Ειρήνη συμπαραστέκεται στα παιδιά της. Ο Βραχωρίτης επισκέπτεται τον Αλεξάνδρου και τον ενημερώνει για όσα ξέρει η αστυνομία. Ο κλοιός στενεύει γύρω του. Η Αλεξάνδρα και ο Σταύρος είναι και επίσημα μαζί. Ο Αλεξάνδρου ενημερώνει την Ειρήνη για όσα έχουν γίνει και της ζητά να μείνει δίπλα του. Η Μόνικα ενημερώνει τον Γιώργο ότι έχει ανακαλύψει που κρύβεται ο Χαρίτογλου και ενημερώνουν τον Κατράκη. Η Αλεξάνδρα αποφασίζει να μείνει με τον πατέρα της και ο Γιώργος προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της Μόνικας. Η Ειρήνη προσφέρει τη βοήθεια της στον Κατράκη. Εντωμεταξύ ο Ανδρέας προχωράει το σχέδιο εκδίκησης του Κατράκη.
Εταιρία παραγωγής: Άνωση Α.Ε.
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σοφιανόπουλος
Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Ζουγανέλης
Φωτογραφία: Αλέκος Μάνεσης
Ηθοποιοί: Νίκος Ξανθόπουλος (Αντώνης Κατράκης) , Λυδία Λένωση (Ειρήνη Ανδριώτη) , Ευαγγελία Βαλσαμά (Κατερίνα Λυγίζου) , Αντώνης Αλεξίου (Πέτρος) , Λυδία Ηλιοπούλου (Αλεξάνδρα Κατράκη) , Στάθης Κακαβάς (Ανδρέας) , Δημήτρης Πετρόπουλος (Νίκος) , Ευαγγελία Σέχα (Μαρία Λυγίζου) , Οδυσσέας Σταμούλης (Γιώργος Ανδριώτης) , Έλενα Τυρέα (Σύλβια) , Ελένη Φιλίνη (Μόνικα Τερζή) , Γιώργος Εμιρζάς , Αχιλλέας Κυριακίδης (Ανδρέου) , Σπύρος Δρόσος (Μάριος) , Χρήστος Φωτίδης , Σοφοκλής Πέππας (Άρης Αλεξάνδρου) , Χρήστος Ζορμπάς (Νικήτας Χαρίτογλου) , Κώστας Αποστολίδης (Σταύρος Βενιέρης) , Δημήτρης Σιακάρας , Αλέκος Μάνδυλας (Βλαχωρίτης) , Χριστίνα Συμεωνίδη , Μαρίνα Ευγενικού , Παύλος Φωλτίδης , Μάνος Βακούσης (ηγούμενος) , Κρατερός Κατσούλης , Έκτωρ Καλούδης
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει