Ο Άγιος (s02e26) The ever loving Spouce (Roger Moore)

13 Προβολές
Published
Υπόθεση επεισοδίου : Ο Πάντα Αγαπητός Σύζυγος
Ο παντρεμένος επιχειρηματίας Otis Q. Fennick ζητά από τον Άγιο τη βοήθειά του. Του την έστησαν για μια εξευτελιστική φωτογραφία με μια ημίγυμνη κοπέλα. Εν αγνοία του Ότις, αυτό είχε στηθεί από τη σύζυγό του, Liane ως λόγος διαζυγίου. Σύντομα, ο άνθρωπος που πήρε τη φωτογραφία βρίσκεται δολοφονημένος και οι δύο Fennicks είναι, κυριολεκτικά, στο κάδρο μαζί με άλλους υπόπτους που ήθελαν τον άνθρωπο νεκρό.
Director: Ernest Morris
Writers: Leslie Charteris (by), Norman Borisoff (screenplay by)
Stars: Roger Moore, Barry Jones, Jeanne Moody

Ο Άγιος είναι ένας σύγχρονος Ρομπέν των Δασών του είδους. Κλέβει από τους πλούσιους εγκληματίες (γκάνγκστερ και τα παρόμοια) και διατηρεί τα λάφυρα για τον εαυτό του. Και συνήθως καταφέρνει να βάλει τους πλούσιους εγκληματίες πίσω από τα κάγκελα αφού έχει κλέψει τα αγαθά τους. Φυσικά, ο αρχιεπιθεωρητής Claude Eustace Teal τον θεωρεί κοινό κλέφτη, ανεξάρτητα από το ποιος κλέβει κι από ποιόν, έτσι ώστε ο Άγιος πρέπει να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον πεισματικά επίμονο Επιθεωρητή Teal.
Το πνεύμα, η γοητεία και οι καλοί του τρόποι, κάνουν αυτό το έργο αρκετά εύκολο. Η σειρά εξιστορεί διάφορα κατορθώματά του.
Κατηγορίες
Eng Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει