Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E07) Ελένη Ανουσάκη

95 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Στο έβδομο επεισόδιο της σειράς, ο ΖΗΚΟΣ πηγαίνει να εγκατασταθεί στο σπίτι που του παραχώρησε ο παππούς του ΛΕΥΤΕΡΗ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ αφηγείται στη φιλόλογο συνάδελφό της τα όσα συνέβησαν στο σπίτι του γυμνασιάρχη. Ο θεολόγος επιτίθεται λεκτικά στην κυρία ΝΤΟΡΕΜΙ θεωρώντας ότι τον πρόσβαλε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται νεκρός. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ συναντάει την κυρία ΝΤΟΡΕΜΙ και ομολογεί ότι το ατύχημα του θεολόγου δεν ήταν «ατύχημα». Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ συναντάει τον ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗ και του απευθύνεται σε αυστηρό τόνο. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ επισκέπτεται τον ΖΗΚΟ και του πηγαίνει φαγητό. Η αμοιβαία συμπάθεια που υπάρχει μεταξύ τους αρχίζει να εκδηλώνεται. Στην εφημερίδα όπου εργάζεται η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ φτάνει η ανακοίνωση της κυβέρνησης για ένοπλη κατάλυση του Συντάγματος. Ο ΖΗΚΟΣ ενημερώνεται από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ για το πραξικόπημα.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει