Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E08) Ελένη Ανουσάκη

75 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Στο όγδοο επεισόδιο ο ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗΣ και οι σύντροφοί του περικυκλώνουν το σπίτι του ΖΗΚΟΥ και προσπαθούν να το κάψουν. Αντιλαμβάνονται την παρουσία του ΛΕΥΤΕΡΗ και φεύγουν. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ συνοδεύει την ΚΑΤΕΡΙΝΑ στο δωμάτιό της και, εμμέσως, αφήνει να φανούν τα αισθήματά του για αυτήν. Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ζητάει καταφύγιο στο σπίτι της μητέρας της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ. Ο ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗΣ και οι σύντροφοί του επιστρέφουν στο σπίτι του ΖΗΚΟΥ και τον χτυπούν. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα και τον φυγαδεύει σε άλλη κρυψώνα. Οι χωροφύλακες διώχνουν τους θαμώνες από τα καφενεία ακολουθώντας τις διαταγές του πραξικοπηματικού καθεστώτος. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ πηγαίνει στο σχολείο προκειμένου να παρευρεθεί στο συμβούλιο των καθηγητών. Ο ΖΗΚΟΣ με την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ φεύγουν μακριά από το χωριό, ο ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗΣ με τους συντρόφους του γιορτάζουν την επιστροφή του Βασιλιά, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ με τον ΛΕΥΤΕΡΗ συναντιούνται όλο και πιο συχνά.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει