Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E13) Ελένη Ανουσάκη

88 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Στο τελευταίο επεισόδιο, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ βρίσκεται πλέον σε δυσχερή θέση, εφόσον η άγνοιά της την οδήγησε σε ανεπανόρθωτο σφάλμα. Ο γυμνασιάρχης τη συμβουλεύει να φύγει για λίγο από το Ρέθυμνο προκειμένου να σταματήσουν τα σχόλια. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ μαθαίνει τα νέα και συνεννοείται με το ΣΗΦΗ προκειμένου να τον βοηθήσει να πάρει την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και να πάνε στην Αθήνα. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ, όταν αντιλαμβάνεται ότι ο πατέρας του προσπαθεί να τον αρραβωνιάσει με το ζόρι, τον χτυπάει και φεύγει. Στο δρόμο συναντάει τον ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗ και του επιτίθεται. Πηγαίνει στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ και προσπαθεί να την πείσει να φύγει μαζί του. Εκείνη αρνείται. Ο θάνατος του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ συνεπάγεται νέες εξελίξεις στην πολιτική ζωή. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ πηγαίνει στα Χανιά να συναντήσει τον επιθεωρητή και του εξιστορεί τα γεγονότα προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που της προσάπτουν. Ο επιθεωρητής της υπόσχεται να την στηρίξει. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ φεύγει για την Αθήνα, τα παιδιά κατεβαίνουν στο λιμάνι να την αποχαιρετήσουν. Οι εμπειρίες της από το Ρέθυμνο την ακολουθούν. Αποχαιρετάει την Κρήτη και τον ΛΕΥΤΕΡΗ.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει