Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E12) Ελένη Ανουσάκη

99 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Στο προτελευταίο επεισόδιο, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ συναναστρέφεται τις κρατούμενες που βρίσκονται στο λόφο όπου κάνει τον περίπατό της. Τα νέα για την υγεία του ΒΑΣΙΛΑΚΗ της δίνουν μεγάλη χαρά. Ο ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗΣ εξακολουθεί να επιβουλεύεται την κυρία ΝΤΟΡΕΜΙ, ευνοούμενος και από τις πολιτικές εξελίξεις. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ συναντιέται με τον ΛΕΥΤΕΡΗ και συζητούν. Ο παππούς του ΛΕΥΤΕΡΗ προσπαθεί να πείσει το γιό του να στείλει το ΛΕΥΤΕΡΗ στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του. Ο πατέρας του ΛΕΥΤΕΡΗ, μετά τις πληροφορίες που του δίνει ο ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΚΗΣ σχετικά με την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, αποφασίζει να στείλει προξενιό για το γιο του. Επιπλέον, συναντάει την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και συζητούν για τη σχέση της με τον ΛΕΥΤΕΡΗ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ βρίσκεται πλέον σε δυσμενή θέση, εξαιτίας της απόφασής της να πάει τις μαθήτριές της περίπατο στο Κάστρο όπου βρίσκονται οι οίκοι ανοχής, θεωρώντας ότι είναι γυναικείες φυλακές.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει