Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E06) Ελένη Ανουσάκη

93 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Στο έκτο επεισόδιο, η απόπειρα δολοφονίας του ΖΗΚΟΥ αποτυγχάνει. Η κυρία ΝΤΟΡΕΜΙ, πίνει τον καφέ της με τη σπιτονοικοκυρά της και συζητούν. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ζητάει από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ να της διδάξει γαλλικά κι εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά. Ο γυμνασιάρχης ανακοινώνει στην ΚΑΤΕΡΙΝΑ την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της μουσικής. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ανακουφίζεται, όταν βλέπει ότι στην αίθουσα είναι και ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ, στον οποίο τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια. Οι μαθητές των μεγάλων τάξεων την ειρωνεύονται κι εκείνη φεύγει τρέχοντας από την αίθουσα. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ μετά από αρκετές ώρες επιστρέφει στο σπίτι και ετοιμάζεται να πάει στο σπίτι του γυμνασιάρχη. Στο δρόμο τη σταματάει ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ για να της μιλήσει και να της ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους όλων. Στο σπίτι του γυμνασιάρχη εισβάλλουν ένοπλοι Κρητικοί για να απαγάγουν την ψυχοκόρη.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει