Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΕΜΙ (S01E05) Ελένη Ανουσάκη

83 Προβολές
Published
Κάντε εγγραφή και στα άλλα μου κανάλια (mak mar 6B και mak mar 6C) για περισσότερες ταινίες και σειρές ( Ξένες και Ελληνικές)

Τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς. Παρουσιάζεται η πρώτη ημέρα της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΚΡΗ στο σχολείο, η γνωριμία της με τους μαθητές της και η προσπάθειά της να τους προσεγγίσει. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και οι συνάδελφοί της τη συγχαίρουν. Ο μόνος που την αμφισβητεί είναι ο καθηγητής των θρησκευτικών. Η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ, φωτογραφίζει τη διαδήλωση των σταφιδοπαραγωγών στο Ηράκλειο και συνομιλεί με κάποιον από τους διαδηλωτές. Επιστρέφει στο Ρέθυμνο, συναντάει την ΚΑΤΕΡΙΝΑ και το ΖΗΚΟ, που είναι εξόριστος στο Ρέθυμνο εξαιτίας των πολιτικών του φρονημάτων. Ωστόσο, τα νέα από τη διαδήλωση στο Ηράκλειο, προκαλούν αναστάτωση στο Ρέθυμνο. Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ αποχαιρετάει τη φίλη της και επιστρέφει στην Αθήνα. Ο ΖΗΚΟΣ γίνεται στόχος των Βασιλικών.
Παραγωγός: Δημήτρης Παπακωνσταντής , Ελένη Ανουσάκη
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης
Σενάριο: Γιάννης Κανδήλας
Συγγραφέας: Λιλίκα Νάκου
Ηθοποιοί: Ελένη Ανουσάκη (Κατερίνα Μακρή) , Βάσος Ανδρονίδης (κος Ρώμας, γυμνασιάρχης) , Καίτη Λαμπροπούλου , Θόδωρος Έξαρχος , Λουίζα Ποδηματά (Ερατώ) , Γιώργος Κέντρος (Ανδρέας Ζήκος) , Άννα Μακράκη (Μαργαρίτα Σχοινά) , Γιώργος Γεωγλερής (Καρδερινάκης) , Μαλαίνα Ανουσάκη (κα Μαρίκα) , Γιάννης Κακλέας (Λευτέρης) , Νίκος Κούρος , Αλίκη Αλεξανδράκη (Φρόσω) , Στέλιος Λιονάκης (Παπαδάκης)
Κατηγορίες
Greek Films
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει